"FRA SOFAGRIS TIL TOPPTRENT" JANUAROPPSTART 2019!

GOD OPPFØLGING!

Bli med å få god oppfølging. Vårt mål er at du skal nå dine mål. Du får tilgang til en lukket facebookgruppe hvor du kan spørre om alt du lurer på. Du kan også sende mail om du ønsker det.

TRENINGSPROGRAM!

Ukentlig får du enkle og gjennomførbare treningsøkter for kondisjonstrening og for styrketrening. Det er mange ulike program du kan velge mellom og alle programmene kan enkelt lastes ned og printes ut om du ønsker. Det er også video av alle øvelser.

KOSTHOLD!

For at du skal nå dine mål om å bli sunnere å få mer overskudd er et sunt og godt kosthold også viktig. Vi har stort fokus på et sunt kosthold og du vil få tilgang til mange sunne og gode oppskrifter og kostholdstips. 

"Vi er her for å hjelpe deg i gang, underveis og i opp og nedturer. Målet er at du skal bli sprekere, friskere, sterke og få mer overskudd"

"Rundt nyttår 2016 fann eg Fra sofagris til topptrent på Facebook og tenkte at dette kan eg jo prøva. Kva topptrent ville sei i denne sammenheng tenkte eg ikkje så mykje over bortsett frå at eg rekna me då bli i bedre form. Eg hadde prøvd på litt løping innimellom men det blei aldri så mykje av det. Å få treningsopplegg kvar veke høyrdest greit ut. Dei første øktene var overkommelege. Med enkle testar innimellom såg eg framgang både på kondisjon og styrke😁 Facebookgruppa er til stor inspirasjon. Der kan eg legge ut det eg får gjort av økter og eg kan få oppbakking viss det går trått👍 eg kan følga med på dei andre. Det var tilfredsstillande når eg klarde å løpa 5 km sammenhengande👍. Seinare klarde eg 10 km. Gjett om det føltest bra😁 inspirert av framgang og lyst til å møta andre frå facebokkgruppa melde eg meg på løp i juni. Nå har eg i ein alder på over 60 år fullført mitt første halvmaraton nokon gong🏅👍😁Eg hadde aldri tenkt tanken av eg skulle løpa halvmaraton før eg starta på Fra sofagris til topptrent så dette funkar både for ung og «litt voksen»."

Anne Marit Græe

"Jeg ble med på Fra sofagris til topptrent når det starta opp jan-16. Jeg kommer fra ei lita bygd med få muligheter for organisert idrett for damer. Formen var på det øyeblikket relativt dårlig. Da jeg såg Helen annonsere sitt opplegg, så meldte jeg meg på og har ikke angra siden. Det positive har vært å få nytt program uke for uke, testing (ikke så gøy når det står på) som viser fremgang, det at følger du opplegget så er det nok trening og supporten i gruppa som har ført til nye vennskap. Mitt første mål var å gjennomføre Hav t hei (7.1 mil pr fot og sykkel)samme år i slutten av mai. Hadde vært med for noen år siden - men klarte det. I august -16 fikk jeg en innskytelse - halvmaraton kunne eg klare det for å ha et nytt mål. Etter uker der eg tregte på påmeldelsen- deltok jeg i mitt første løp første helga i november og gjennomførte 3 sjøers i Stavanger på 2t 2min. Når eg kom i mål tenkte eg aldri mer. Men ei i denne gruppa utfordra meg til nytt halvmaraton nå 3.juni der vi var 3 stk som gjennomførte og hadde leilighet sammen. Utrolig moro - satte ny pers 1t58min og vi ble tatt imot av vår inspirator Helen Persen i målområdet. Dette er et opplegg som er gjennomførbart over tid og det virker - er min konklusjon. Takk til Helen og de andre som har støttet og motivert meg i gruppa. "

Marianne Hompland

"Hei hei 😃 Jeg vil fortelle om min reise med Sofagris-gruppa! Som mange ganger tidligere, startet også 2016 med nyttårsforsetter om ønsket om å gå ned noen kilo og å komme i bedre form! Alltid har jeg gått lei etter få uker...men ikke denne gangen! Det at vi fikk et opplegg hver uke som begynte forsiktig, ga meg mestringsfølelse. Jeg gleda meg etter hver treningsøkt da jeg kunne poste den på siden. Da kom det masse fine tilbakemeldinger som gjorde at jeg ville fortsette sammen med de andre! Formen har blitt bedre og bedre og 10 kg er borte vekk :) Jeg har mye bedre overskudd og selvfølelse! Høsten 2016 løp jeg 10 for Grete under Oslo Maraton og pinsehelga 2017 løp jeg i en alder av 46 år halvmaraton på Valdresflye sammen med 2 andre i gruppa! Det er beviset for at dette opplegget til Helen funker!!! Jeg er takknemlig og stolt!! "

Trude Gjerde

BLI MEDLEM:

Du får tilgang med en gang du har meldt deg inn! Har du spørsmål, kan du sende en mail til: helen@frasofagristiltopptrent.no

6 MND. MEDLEMSSKAP (FRA JANUAR TIL 1.JULI).

KR 1295,-

ENGANGSBELØP

BESTILL HER OG FÅ TILGANG I DAG!

ABBONEMENT (3 MND BINDINGSTID).

KR 229,-

PR MND.

BESTILL HER OG FÅ TILGANG I DAG!

MEDLEMSSKAP SÅ LENGE DU ØNSKER!

KR 2590,-

ENGANGSSUM

BESTILL HER OG FÅ TILGANG I DAG!

NY HOVEDOPPSTART FREDAG 4. JANUAR :-)

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.