"FRA SOFAGRIS TIL TOPPTRENT"

Jeg og "Fra sofagris til topptrent teamet" er her for å hjelpe deg i gang, underveis og i opp og nedturer. Målet er at du skal bli sprekere, friskere, sterke og få mer overskudd.

Helen Persen - Personlig trener, kostholdsveileder og coach.

GOD OPPFØLGING!

Som medlem hos oss vil du få god oppfølging og vårt mål er at du skal nå dine mål. Du får tilgang til en lukket facebookgruppe hvor du kan spørre om alt du lurer på. Du kan også sende mail om du ønsker det.

TRENINGSPROGRAM!

Ukentlig får du enkle og gjennomførbare treningsøkter for kondisjonstrening og for styrketrening. Som medlem får du også bli med på vår felles hovedoppstart for "Fra sofagris til topptrent" programmene som starter opp i januar og august.

KOSTHOLD!

For at du skal nå dine mål om å bli sunnere å få mer overskudd er et sunt og godt kosthold også viktig. Vi har stort fokus på et sunt kosthold og du vil få tilgang til mange sunne og gode oppskrifter og kostholdstips. 

BLI I KNALLFORM DENNE HØSTEN SAMMEN MED OSS! NY HOVEDOPPSTART MANDAG 20.AUGUST! BLI MED DU OGSÅ!

 • Daglig oppfølging via en lukket facebookgruppe.
 • Du får tilgang til en portal med alt du trenger av informasjon om trening og kosthold som oppdateres jevnlig.
 • Du får tilsendt inspirasjons mail med nyheter hver uke. I mailen er det linker til nyhetene slik at du kan klikke på det du ønsker.
 • Hver uke har vi "ukens utfordring" som er en en konkurranse som vil hjelpe deg å holde fokus på vei mot dine mål. Det er trekkning av fine premier til de som blir med på utfordringen.
 • Hver uke vil du få "ukens styrkeøkter",  som er enkle styrkeøkter med forskjellige øvelser som du kan gjøre hjemme.
 • Hver uke får du "ukens kondisjonsøkter", som er enkle økter du kan gjennomføre med å gå, jogge, sykle eller løpe.
 • Du får forslag til "ukens oppskrift" hver uke.
 • Du får tilgang til enkle onlineøkter som du kan gjøre hjemme i din egen stue eller ute i hagen. Det er nybegynnerøkter og økter for de som er vant med å trene litt fra før.
 • Tilgang til treningsgrupper hvor du kan møte nye treningsvenner der du bor.
 • Mulighet for å være med på sosiale arrangement.
 • Mulighet til å sende mail om du har noen spørsmål eller om det er noe du lurer på.
 • Mulighet til å komme med forslag om hva du ønsker mer av.

 

Du får tilgang til treningskunnskap, informasjon om treningsutstyr, styrkeøvelser, informasjon om skader og skadeforebyggende trening, motivasjon og mestring, kosthold og matglede og nyttige apper.

Du vil få en heiagjeng som følger deg i prosessen mot dine mål og vi vil hjelpe deg med vår kunnskap slik at du når dine mål.

Du kan lese mer på www.frasofagristiltopptrent.no

Om du ønsker å vite mer om meg www.helenpersen.no

Du er hjertelig velkommen :-) 

BLI MEDLEM:

Du får tilgang med en gang du har meldt deg inn. Ny fellesoppstart er mandag 20. august 2018. Neste fellesoppstart vil bli januar 2019. Begrenset antall plasser.

ABBONEMENT

KR 129,-

PR MND. INGEN BINDING.

(Normalpris kr 199 pr mnd,-)

BESTILL HER OG FÅ TILGANG I DAG!

1 ÅRS MEDLEMSSKAP

KR 1290,-

ENGANGSSUM (2 MND GRATIS).

(Normalpris kr 2388,-)

BESTILL HER OG FÅ TILGANG I DAG!

Neste "Fra sofagris til topptrent" fellesoppstart er mandag 20. august.

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

"Rundt nyttår 2016 fann eg Fra sofagris til topptrent på Facebook og tenkte at dette kan eg jo prøva. Kva topptrent ville sei i denne sammenheng tenkte eg ikkje så mykje over bortsett frå at eg rekna me då bli i bedre form. Eg hadde prøvd på litt løping innimellom men det blei aldri så mykje av det. Å få treningsopplegg kvar veke høyrdest greit ut. Dei første øktene var overkommelege. Med enkle testar innimellom såg eg framgang både på kondisjon og styrke😁 Facebookgruppa er til stor inspirasjon. Der kan eg legge ut det eg får gjort av økter og eg kan få oppbakking viss det går trått👍 eg kan følga med på dei andre. Det var tilfredsstillande når eg klarde å løpa 5 km sammenhengande👍. Seinare klarde eg 10 km. Gjett om det føltest bra😁 inspirert av framgang og lyst til å møta andre frå facebokkgruppa melde eg meg på løp i juni. Nå har eg i ein alder på over 60 år fullført mitt første halvmaraton nokon gong🏅👍😁Eg hadde aldri tenkt tanken av eg skulle løpa halvmaraton før eg starta på Fra sofagris til topptrent så dette funkar både for ung og «litt voksen»."

Anne Marit Græe

"Jeg ble med på Fra sofagris til topptrent når det starta opp jan-16. Jeg kommer fra ei lita bygd med få muligheter for organisert idrett for damer. Formen var på det øyeblikket relativt dårlig. Da jeg såg Helen annonsere sitt opplegg, så meldte jeg meg på og har ikke angra siden. Det positive har vært å få nytt program uke for uke, testing (ikke så gøy når det står på) som viser fremgang, det at følger du opplegget så er det nok trening og supporten i gruppa som har ført til nye vennskap. Mitt første mål var å gjennomføre Hav t hei (7.1 mil pr fot og sykkel)samme år i slutten av mai. Hadde vært med for noen år siden - men klarte det. I august -16 fikk jeg en innskytelse - halvmaraton kunne eg klare det for å ha et nytt mål. Etter uker der eg tregte på påmeldelsen- deltok jeg i mitt første løp første helga i november og gjennomførte 3 sjøers i Stavanger på 2t 2min. Når eg kom i mål tenkte eg aldri mer. Men ei i denne gruppa utfordra meg til nytt halvmaraton nå 3.juni der vi var 3 stk som gjennomførte og hadde leilighet sammen. Utrolig moro - satte ny pers 1t58min og vi ble tatt imot av vår inspirator Helen Persen i målområdet. Dette er et opplegg som er gjennomførbart over tid og det virker - er min konklusjon. Takk til Helen og de andre som har støttet og motivert meg i gruppa. "

Marianne Hompland

"Hei hei 😃 Jeg vil fortelle om min reise med Sofagris-gruppa! Som mange ganger tidligere, startet også 2016 med nyttårsforsetter om ønsket om å gå ned noen kilo og å komme i bedre form! Alltid har jeg gått lei etter få uker...men ikke denne gangen! Det at vi fikk et opplegg hver uke som begynte forsiktig, ga meg mestringsfølelse. Jeg gleda meg etter hver treningsøkt da jeg kunne poste den på siden. Da kom det masse fine tilbakemeldinger som gjorde at jeg ville fortsette sammen med de andre! Formen har blitt bedre og bedre og 10 kg er borte vekk :) Jeg har mye bedre overskudd og selvfølelse! Høsten 2016 løp jeg 10 for Grete under Oslo Maraton og pinsehelga 2017 løp jeg i en alder av 46 år halvmaraton på Valdresflye sammen med 2 andre i gruppa! Det er beviset for at dette opplegget til Helen funker!!! Jeg er takknemlig og stolt!! "

Trude Gjerde
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.