NYHET HØSTEN 2018! NED I VEKT Å BLI DER!

Oppstart mandag 3. september!

Fokus på kosthold og vektnedgang!

Hei hei :-) Jeg heter Helen Persen og har jobbet med trening, kosthold og helse siden 2008. Jeg har jobbet mye med vektreduksjon og å holde vekten i etterkant. Jeg har fulgt mine kunder i opp og nedturer og vet hva som fungerer og hva som ikke fungerer når man ønsker å gå ned i vekt. Jeg har også selv erfart hvor vanskelig det kan være å gå ned i vekt, men med dette kurset lover jeg deg at det fungerer. Du må selv gjøre jobben, men jeg vil være med å hjelpe deg å nå målet ditt! Mitt mål er at du når ditt mål! Du kan lese mer om meg på min nettside www.helenpersen.no

NØYE OPPLÆRING!

Metoden er laget så enkel og gjennomførbar som mulig og du vil få gode resultater om du følger opplegget. Sammen regner vi ut hvor mye mat du trenger for å gå ned i vekt ut i fra din høyde, din vekt, din alder og din aktivitet. 

OM MATEN!

Du får tilgang til enkel og god hverdagsmat som hele familien kan spise. Du får tilgang til mange enkle oppskrifter laget med mat kjøpt i vanlige butikker. 

OPPFØLGING!

Du får tilgang til en lukket facebookgruppe hvor du får svar på alle dine spørsmål. Det vil også jevnlig være livesendinger og webinarer slik at vi kan kommunisere. Hver mandag kan du også registrere vekten din om du ønsker det. Det er premier til de som går ned 5, 10, 15, 20 kg osv.

BLI MED Å GÅ NED I VEKT PÅ EN SUNN OG ENKEL MÅTE!

ABBONEMENT

KR 129,-

PER MÅNED (INGEN BINDING)

(NORMALPRIS 199,-)

PÅMELDINGEN ÅPNER 30.AUGUST.

1 ÅRS MEDLEMSSKAP

KR 1290,-

ENGANGSUM (SPAR 2 MND).

(NORMALPRIS 2388,-)

PÅMELDINGEN ÅPNER 30.AUGUST.
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.