Fokus på kosthold og vektnedgang!

Hei hei :-) Jeg heter Helen Persen og har jobbet med trening, kosthold og helse siden 2008. Jeg har jobbet mye med vektreduksjon og å holde vekten i etterkant. Jeg har fulgt mine kunder i opp og nedturer og vet hva som fungerer og hva som ikke fungerer når man ønsker å gå ned i vekt. Jeg har også selv erfart hvor vanskelig det kan være å gå ned i vekt, men med gode rutiner, planlegging og mat du trives med å spise, lover jeg deg at det fungerer. Du må selv gjøre jobben, men jeg vil være med å hjelpe deg å nå målet ditt! Mitt mål er at du når ditt mål! Du kan lese mer om meg på min nettside www.helenpersen.no

GJENNOFØRBART KOSTHOLD!

Metoden er laget så enkel og gjennomførbar som mulig og du vil få gode resultater om du følger opplegget. 

OM MATEN!

Du får tilgang til enkel og god hverdagsmat som hele familien kan spise. Du får tilgang til mange enkle oppskrifter laget med mat kjøpt i vanlige butikker. 

OPPFØLGING!

Du får tilgang til en lukket facebookgruppe hvor du blir kjent med andre som jobber med å gå ned i vekt og hvor du får svar på alle dine spørsmål. Hver uke kan du også registrere vekten din om du ønsker det. 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.